Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

El web d’Esquerra és líder a la xarxa

|

- Publicitat -

El secretari d’Imatge i Comunicació d’Esquerra, Uriel Bertran, considera “un èxit sense precedents que un web d’un partit polític català superi les 10.000 visites diàries” i ha afegit que “situa Esquerra al capdavant de la iniciativa política a la xarxa”. El web inclou blocs dels diferents candidats a les eleccions municipals que tenen com a objectiu seguir el dia a dia dels diferents municipis.

Publicitat

Durant el període de campanya electoral, la pàgina dels blocs ha substituït la d’inici tradicional d’Esquerra, amb l’objectiu de donar major presència a les llistes que es presenten.

Bertran ha afegit que “ara el repte serà mantenir aquesta xifra impressionant de visites” i ha dit que ja estan treballant “en noves iniciatives per aconseguir-hi quan acabi la campanya electoral”.

De moment, Esquerra és el partit català amb millor posició dins de la categoria de ‘Política‘ al rànquing de Catalexa, només superada per la pàgina de la Generalitat de Catalunya, que ocupa la primera posició de la categoria. Esquerra ha assolit aquesta posició avançant el web dels socialistes, que era qui ocupava aquesta plaça fins fa tan sols 10 dies.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió