Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

El rock català es passa a l’electrònica

|

- Publicitat -

Alguns, desencertadament, afirmen que el rock català sona molt igual. Segurament canviarien d’opinió si escoltessin Remixes Global 07. De la mà del DJ Nacho Chapado, se’ns ofereix una visió totalment diferent de la que estem acostumats de grups de la talla de Dept, Jofre Bardagí, Quimi Portet, Novo o Sopa de Cabra. Chapado ha versionat electrònicament els temes que últimament han estat sonant per les emissores de ràdio.

Publicitat

El CD és el segon lliurament d’una iniciativa que va néixer l’any passat amb el propòsit de versionar, en clau de música electrònica, cançons en català. Remixes Global 07 està editat per la discogràfica gironina Música Global i estarà disponible a partir del 14 de maig.

El mateix DJ ha triat les cançons dels grups aquest any per donar forma. Les bases que Nacho Chapado utilitza ens recorden i transporten als anys vuitanta. Fins al punt que inclou una picada d’ull a un dels grups més importants de l’escena electrònica d’aquells anys, els Soft Cell.

Chapado afirma que la seva intenció no és que les versions sonin tan sols a les discoteques sinó que també ho facin a les principals ràdios. De fet, són cançons conegudes per als oients, ja que ja han estat triades aquelles que s’han fet més ressò en el mitjà. Així doncs, el públic podrà descobrir una nova i diferent cara de la música en català. Ara només cal que els fans es facin seves, en versió electròniques, cançons com ‘Hostessa’ ,de Quimi Portet, i ‘Seguirem somniant ‘, de Sopa de Cabra.

El disc Remixes Global 07 està editat per la discogràfica gironina Música Global i estarà disponible a partir del 14 de maig.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió