Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

[Primícia] El responsable de continguts audiovisuals de Cs té un perfil anònim on es dedica a insultar independentistes

Gerard Sesé @gerardsese | La impunitat a Twitter basada en l'anonimat permet a molta gent usar la xarxa social per intoxicar, insultar, malparlar i vexar amb total tranquil·litat. Si ja és greu per si sol aquest comportament, encara agafa més volada si qui el practica és un membre actiu de Ciudadanos, el partit que La Falange recomana votar per aquest 21-D. 

Redacció
Redacció 20/12/2017
Jorge Oliveri és el responsable de continguts audiovisuals de Ciudadanos. Així ho explica al seu perfil de Twitter. A més, va anar a les llistes del partit taronja a la població madrilenya de Tres Cantos, de número 6, per ser més exactes.
 
Doncs resulta que al seu perfil de Facebook tenia fet públic el seu telèfon mòbil. Una dada que li ha permès a l'influencer @Berlustinho trobar enllaçats els seus perfils de Twitter. La sorpresa ha estat trobar un perfil anònim anomenat Señor Lobo.
 
Insults a independentistes
 
Puigdemont, Junqueras i, especialment, la CUP són les dianes de Jorge Oliveri a través del seu perfil fals Señor Lobo. Una obsessió constant amb la higiene dels cupaires i, sobretot, tuits de mal gust contra els independentistes són el que més caracteritza el contingut d'aquest perfil 'fake'. El tarannà prepotent i amb tuf a ultradreta d'Oliveri aflora amb total llibertat sota l'anonimat amb constants referències als diaris més d'ultradreta com Ok Diario. També hi ha insults contra Podemos, com ja era imaginable. 
 
Aquí alguns dels tuits més escandalosos del responsable de continguts audiovisuals de Ciudadanos: