Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El PSC de Figueres reclama a l’Ajuntament que publiqui la despesa feta a les consultes del 25A

El portaveu del grup municipal del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Figueres, Pere Casellas, ha demanat a l’Ajuntament mitjançant una instància que faci pública la despesa de les consultes per la independència celebrades el passat 25 d’abril. Els socialistes ja es van mostrar molt crítics amb l’alcalde de la ciutat, Santi Vila (CiU) i també amb el vicealcalde, Francesc Canet (ERC), al considerar que s’havia fet un mal ús dels recursos municipals al enviar ‘38.000 cartes’ als ciutadans per fer una crida a la participació. D’altra banda, el socialista també va demanar al convergent durant el darrer ple que fes una valoració política dels resultats de les consultes.

Redacció
Redacció 21/05/2010

Gairebé un mes després de les consultes per la independència celebrades el passat 25 d’abril en nombrosos municipis el PSC de Figueres segueix molest per les accions preses per part del consistori. En aquest sentit, el portaveu del grup, Pere Casellas, ha introduït una instància on reclama a l’equip de govern que publiqui la despesa que va generar la carta enviada a les llars de la capital altempordanesa fent una crida a la participació. Segons el socialista, s’han utilitzat de forma indeguda fons municipals després d’enviar ‘38.000 cartes’ als figuerencs per cridar-los a participar de les consultes. No només això, Casellas també vol conèixer les hores extra pagades als treballadors municipals sempre i quan es produïssin.

En un altre ordre de les coses, Casellas també va interpel·lar a Vila durant la celebració del darrer ple municipal per demanar-li una valoració política de les consultes del 25A. Amb tot, el convergent va considerar que aquesta valoració ‘l’han de fer els portaveus de la plataforma encarregada de les consultes’, va dir.