Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El preu del vídeo sexual de Pedro J: un xalet amb piscina il·legal a Mallorca

Malgrat que han passat quasi 20 anys de la publicació del vídeo sexual de Pedro J. Ramírez, encara avui dia segueix sent motiu de polèmica i morbo. Vegeu el cas del 'Fora de sèrie' de Josep Cuní d'ahir, que no va trigar gaire a fer referència a l'afer amb un seguit de preguntes que semblaven més preparades que la mateixa gravació del vídeo.

Redacció
Redacció 28/10/2016
No va deixar de sorprendre la rapidesa  amb la qual Pedro J. va explicar com la seva dona, Agata Ruíz de la Prada, va saber perdonar la nit desenfrenada del periodista amb Exuperancia Rapú Muebake: “ella va saber des del principi què havia passat”. Resposta que va provocar la pregunta de Cuní, “també sabia que t'agradaven certes pràctiques sexuals?”, “les sap les teves la teva dona? Suposo que sí” tanca Pedro J.
 
Una piscina a canvi del perdó
 
Potser la versió oficial del perdó de Ruiz de la Prada és que era coneixedora de la campanya contra el seu marit, tanmateix, hi ha quelcom que Cuní va evitar de preguntar, el regal del periodista espanyol a la dissenyadora d'un xalet amb piscina a Mallorca que ocupa un espai marítim terrestre públic, segons dues sentències del Tribunal Suprem de l'any 2013.
 
Una construcció que va motivar una sèrie de protestes com les que van protagonitzar el 13 d'agost del 2005 un grup d'independentistes, que van entrar al recinte per fer ús de la piscina que s'havia construït. Una acció que el passat mes de maig es va tancar, 11 anys després, amb la prescripció dels fets i una sentència de conformitat.
 
El més greu de la construcció, i que fou motiu de bandera de lluita dels protestants, era l'ordre ministerial que va suspendre l'ús públic de la piscina i en feia propietari a Pedro J Ramírez. Una jugada que dóna la raó als qui van denunciar que les clavegueres de l'Estat van maniobrar per no tenir més polèmiques amb el director de El Español.
 
El vídeo que Cuní no troba, el directe!cat el localitza
 
Josep Cuní vol tornar a veure el vídeo, “com has aconseguit que el vídeo hagi desaparegut d'internet?”. “Jo no he aconseguit res!” diu Pedro J, “què no apareix! Què no apareix!” respon un Cuní amb to nerviós… No sabem si el presentador de '8 al dia' ha fet una cerca molt exhaustiva, però ja podem assegurar que no fa falta. El directe!cat ha trobat el vídeo, de fet és molt fàcil de trobar en qualsevol cercador.