Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

El Prat va operar 1.273 vols transoceànics sense escala a Madrid durant el 2006

|

- Publicitat -

Les dades remeses per AENA situen Nova York com la principal destinació dels vols transoceànics que surten del Prat i no fan escala a Madrid. Els aeroports JFK i Newark International d’aquesta ciutat van ser l’origen de 258 i 213 vols, respectivament. D’entre les principals destinacions nord-americanes els segueix Atlanta, amb 173 vols; Filadèlfia, amb 150, i Miami, amb 23. Els aeroports canadencs de Gander, Sydney i St Johns sumen vuit vols en total.

Publicitat

L’Argentina, Colòmbia, Xile i l’Equador són les principals destinacions dels vols sense escala amb rumb al centre i sud del continent americà. L’aeroport Ministro Pistarini de Buenos Aires acumula 198 vols, als quals se suma un altre vol al Jorge Newbery d’aquesta mateixa ciutat. Pel que fa a Colòmbia, Bogotà va ser la destinació de 70 vols amb connexió amb Barcelona, mentre que Cartagena ho va ser en 38 vols. L’aeroport Arturo Merino de Xile també va ser la destinació de 42 vols a Barcelona sense passar per Madrid, i l’aeroport Simon Bolivar de l’Equador va tenir 42 connexions amb la capital catalana.

Altres destinacions directes durant el 2006 van ser Mèxic, el Perú, República Dominicana, el Brasil i Veneçuela. Barcelona tan sols va establir onze connexions directes amb Mèxic, vuit de les quals van ser amb Cancún. Ciutat de Mèxic i Monterrey tan sols van registrar dos i un vols, respectivament, una xifra semblant a la de Republica Dominicana. Durant el 2006 hi va haver nou connexions directes amb Punta Cana i una amb Santo Domingo. Al Brasil li consten set connexions amb Fortaleza i Recife. Pel que fa al Perú, tan sols consten dues connexions amb Lima, i Veneçuela tan sols apareix en referència a un vol a Maracaibo.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió