Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El PP valencià celebra aquest dissabte un gran acte en suport a Camps sense la presència de Mariano Rajoy

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) celebra aquest dissabte un gran acte al Palau de Congressos de València sota el lema ‘Nosaltres complim’, coincidint amb el tercer aniversari de la victòria electoral a les eleccions autonòmiques i municipals de 2007. L’acte va ser anunciat pel mateix president Camps en la roda de premsa en la qual va valorar la decisió del Tribunal Suprem espanyol de reobrir la causa dels regals rebuts, considerant-lo un inici de precampanya per als comicis de 2011. El que serà un tancament de files al voltant de Camps tindrà l’absència del president dels populars, Mariano Rajoy, que estarà a Lleida participant al costat d’Alícia Sánchez Camacho a l’Aplec del Caragol.

Redacció
Redacció 22/05/2010

El PP valencià no ha confirmat tampoc la presència de cap dirigent del partit tres dies després de conèixer les motivacions del Tribunal Suprem per reobrir la causa contra Camps per l’afer dels vestits presumptament regalats pels dirigents de la trama Gürtel. El partit insisteix en el caràcter d”acte regional’ i en la proximitat de les eleccions catalanes per explicar l’absència de Mariano Rajoy i d’altres de dirigents del PP estatal.

El secretari general dels populars valencians, Antonio Clemente, ha anunciat aquest divendres a través d’una nota de premsa que l’acte serà ‘el tret de sortida per a una nova victòria electoral de Camps’. Clemente ha recordat que els populars van aconseguir un suport majoritari als comicis de 2007 i que amb l’acte de dissabte es vol commemorar una ‘victòria històrica’ i els ‘èxits’ aconseguits pel govern Camps.

Segons ha explicat el secretari general, ‘Nosaltres complim’ començarà a les onze del matí i està previst que hi intervinguin els alcaldes de Castelló, Alberto Fabra, d’Alacant, Sonia Castedo i de València, Rita Barberá, així com el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, i el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps.

Una de les incògnites però serà l’assistència del president de la Diputació d’Alacant, José Joaquín Ripoll, que aquesta setmana assegurava que no sabia si hi assistiria i que la seva direcció té independència per decidir. Ripoll va ser l’absència més sonada a la junta directiva que el PP valencià va celebrar el mateix dia que es va conèixer la reobertura de la causa del vestits.

El mateix president de la Diputació d’Alacant ha mostrat en algunes declaracions certa distància amb la direcció valenciana i és una de les veus més crítiques dins del partit amb la presidència de Francisco Camps.