Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

El periodista i director de l’ACN, Saül Gordillo, parlarà sobre els blocs a la Seu d’Urgell

El periodista i director de l’Agència Catalana de Notícies, Saül Gordillo, pronunciarà aquest divendres a la Seu d’Urgell una xerrada sobre el fenomen dels blocs d’Internet.
Saül Gordillo és un dels pioners dels blocs d’internet a Catalunya i ha convertit en un referent el seu bloc personal, on cada dia ofereix reflexions sobre l’actualitat política i social catalanes acompanyada d’un gran nombre de vincles amb altres pàgines.

Redacció 04/05/2007

La xerrada sobre blocs de Saül Gordillo (www.saul.cat), organitzada per Òmnium de l’Alt Urgell, RàdioSeu i l’Assemblea de Joves de l’Alt Urgell (AJAU), tindrà lloc avui divendres a les 8 del vespre al Centre Cívic El Passeig.

Saül Gordillo és director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) des del 26 de març de 2007. Ha impulsat amb altres periodistes el portal de blocs polítics en català Poliblocs, que va nèixer el febrer de 2007, i ha estat redactor en cap del diari El Punt, edició Barcelona, i col·laborador del setmanari català en anglès Catalonia Today.

Coincidint amb aquesta jornada dedicada a Internet, RàdioSeu presentarà la seva nova pàgina web (www.radioseu.cat), en la qual es pot trobar informació sobre la programació de l’emissora municipal, els esdeveniments de la ciutat i tota l’actualitat de la Seu d’Urgell, la comarca i els Pirineus en general. També es preveu que per mitjà de la web es pugui escoltar en directe la programació de RàdioSeu.