Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

El PDeCAT aprova una esmena política per ”fer efectiva la república catalana”

Redacció/ACN | Les bases del PDeCAT han aprovat una esmena a la ponència política, la que fixa el full de ruta per als propers anys, que planteja que el partit té com a “objectiu fer efectiu aquest estat independent de forma immediata, fent efectiva la república catalana”. 

Redacció
Redacció 21/07/2018

És un dels punts que s'ha aprovat aquest divendres a la nit en aquesta que comissió, segons han avançat alguns mitjans i han confirmat fonts del PDeCAT a l'ACN.

L'esmena, que s'ha presentat des del Baix Besòs, Sant Andreu i Vallès Oriental, avala les bases fundacionals del PDeCAT i diu que els seus objectius són “més vigents que mai un cop proclamat l'Estat independent en forma de república” el 27 d'octubre.

La coordinadora nacional del PDeCAT, Marta Pascal, ha apostat per sumar el partit a la Crida Nacional per la República de Puigdemont tot i que ha advertit que ha de ser compatible amb mantenir “un partit fort”. Ho ha dit durant la seva intervenció a porta tancada davant l'assemblea nacional de la formació d'aquest divendres. .