Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

El Parlament català demana TV3 al País Valencià

|

- Publicitat -

El Ple ha instat per unanimitat el Govern a “continuar fent les gestions necessàries amb el Govern de la Generalitat Valenciana per tal de garantir la reciprocitat en les emissions de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió en el territori valencià i de les emissions de la Radiotelevisió Valenciana en el territori català”.

Publicitat

D’entre punts aprovats avui, el Parlament català ha donat suport i ha reconegut la tasca desenvolupada per Acció Cultural del País Valencià durant les darreres dues dècades, que “ha fet possible l’emissió dels canals de televisió de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió al País Valencià”.

La cambra també afirma que “cal preservar i potenciar l’existència de l’espai comú de cultura, llengua i comunicació a tots els territoris de parla catalana, mitjançant l’accés, entre altres mitjans, de les emissions de les televisions públiques i, en especial, de les emissions de televisió de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió”.

Aquests dos últims punts han estat aprovats amb els vots a favor dels grups de CiU, del PSC-CpC, d’ERC i d’ICV-EUiA, mentre que els grups del PPC i Mixt hi han votat en contra.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió