Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Núria Feliu en exclusiva

|

- Publicitat -

La icona convergent Núria Feliu estrena web avui, dimarts. En teoria el nou web es farà públic a les 12 del migdia, però directe!cat us enllaça en exclusiva el contingut del web del la diva. Només cal afegir un 2 a l’index.html amb la portada temporal, i us apareix la flamant nova web en Flash.

Publicitat

El web és tot un homenatge a la popular cantant, i ens ha resultat especialment peculiar l’apartat ‘Fent País’, en què Feliu es justifica i, davant d’aquells que podrien negar-li la catalanitat, dedica tot un apartat al web on aparegui ben gros que ella estima la terra i els Països Catalans.

Algú s’imagina Lluís Llach havent de vendre’s amb un apartat “fent país” al seu web personal? Les icones de veritat no necessiten autojustificacions…

Apreciem l’esforç de Núria Feliu amb aquest web tan curull en català, que a més només ofereix petites explicacions en les llengües accessòries.

Posats a buscar-hi pegues, només hi hem trobat que el web l’hagi elaborat una empresa totalment espanyola com Herraiz Soto, que tot i estar emplaçada a Barcelona no gasten el català per enlloc…

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió