Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

El MNAC obrirà les nits d’estiu

|

- Publicitat -

El dissabte passat directe!cat us suggeria la possibilitat d’anar a museus durant la nit. Aquesta acció era possible dins la Nit Europea dels Museus. Doncs, l’èxit va ser tan gran que ara el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) oferirà visites nocturnes durant l’estiu.

Publicitat

I és que contra tot pronòstic, el MNAC va batre la Nit Europea dels Museus, dissabte 19, un rècord d’assistència. Més de 6.000 persones s’acostaren per visitar el museu nacional català i van poder gaudir de les visites guiades i les actuacions musicals programades per a l’ocasió. L’horari, poc usual, de les set de la tarda fins passada la mitjanit, en comptes de tenir una influència negativa va aconseguir atraure més de 6.000 persones. L’èxit de l’experiència ha portat el museu a decidir-se per programar visites nocturnes durant els mesos d’estiu.

Cal recordar que la majoria de museus d’arreu de Catalunya van obrir la nit del 19 al 20 afegint-se a la iniciativa. L’objectiu és acostar els museus a la ciutadania d’una forma més lúdica i propera a l’oci i no pas com quelcom acadèmic o docent.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió