Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

El Mètode de Grönholm diu adéu després de tres anys

|

- Publicitat -

Tres anys ininterromputs d’El mètode de Grönholm. L’obra d’èxit catalana que parodia els sistemes de selecció personal agressius de les empreses, diu adéu al Teatre Poliorama de Barcelona el proper mes de juny.

Publicitat

S’acaben tres anys d’èxit de públic i crítica. El muntatge es va estrenar el maig de 2003 després de ser un dels projectes desenvolupats al T6 del Teatre Nacional l’any 2002 i, des d’aleshores, molt sovint s’ha hagut de penjar el cartell d’entrades exhaurides a les taquilles del Poliorama. La qualitat del text, la direcció i la interpretació l’avalen les gairebé 800 representacions a Barcelona i les nombroses traduccions i versions arreu del món.

També l’obra ha estat reconeguda amb diferents premis tant per a l’autor, Jordi Galceran, com per al director, Sergi Belbel, un reconeixement que també s’ha fet extensiu als protagonistes, Jordi Boixaderas, Lluís Soler, Roser Batalla i Jordi Díaz.

Concretament, l’última funció serà la del 23 de juny. De l’obra, se’n va realitzar l’any 2005 l’adaptació cinematogràfica El mètode, dirigida per Marcelo Piñeyro.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió