Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El Lobby per la Independència no s’aturarà fins que s’enderroqui la piscina de Pedro J.

Els promotors de la campanya contra la piscina il·legal que el director de El Mundo, Pedro J. Ramírez, té a Son Servera (Mallorca), el Lobby per la Independència, han avançat que preparen recursos perquè la sentència que declara la piscina d’ús públic vagi més enllà i acabi amb l’enderrocament de la construcció. A més han anunciat que presentaran un altre recurs davant el Tribunal Suprem perquè es reconegui que Jaume Matas ‘va signar l’any 2001 una concessió il·legal’. Pel Lobby, la decisió de l’Audiència Nacional espanyola demostra que la piscina ‘és nostra’ i asseguren que el pas final contra aquesta sonada violació de la Llei de Costes és l’enderrocament, ja que els ciutadans ‘no la volem’.

Redacció
Redacció 02/06/2009

Tal com recull el Diari de Balears, en un acte davant de la polèmic piscina el Lobby per la Independència ha lamentat que la societat civil ‘s’hagi hagut de mobilitzar perquè la justícia reconegui que alguns polítics, en lloc de defensar allò que és de tots, hagin intentat obrir portes falses per legalitzar com sigui una piscina il·legalitzable’.

A més Joan Puig, exdiputat d’Esquerra al Congrés dels Diputats i un dels implicats en la denuncia de la piscina il·legal, ha avançat que els republicans demanaran al Congrés dels Diputats quin motiu hi ha perquè s’hagi aturat el pla de recuperació dels espais naturals de la Costa dels Pins, on hi ha diverses zones costaneres on es van autoritzar construccions privades que han estat restituïdes per l’ús públic gràcies a la justícia.