Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

El germà d’Isanta reconeix tots els processats com a agressors

Jordi Isanta, germà de Josep Maria, la víctima mortal pels incidents durant la Patum del 2005 a Berga, ha reconegut els nou processats en el judici que se celebra a l’Audiència de Barcelona com a membres del grup d’una vintena de persones que van cometre aquestes agressions. El testimoni ha declarat que va anar a ajudar el seu germà, tot i que no va poder, ja que ‘se’m va tirar a sobre’. Dels acusats ha declarat que Santiago S.P. va estar increpant Josep Maria i Pablo Enrique M.V. va ser qui va donar un cop de puny a la víctima. També altres testimonis han recordat els fets i han reconegut als acusats. Aquí podeu escoltar les declaracions en àudio de Jordi Isanta.

Redacció
Redacció 09/10/2007

Jordi Isanta avui ha hagut de comparèixer davant el jutge i del jurat per declarar per la mort del seu germà Josep Maria Isanta, el que ja és coneix com a Cas Isanta. En Jordi, amb veu tremolosa, ha acabat reconeixent als agressors ara asseguts al banc d’acusats. En les seves declaracions ha hagut de recordar el moment de l’agressió al seu germà. Aquí en podeu escoltar el moment:

ÀUDIO / ACN

Altres testimonis que també han declarat en la sisena sessió d’aquest judici també han reconegut la majoria de processats com a membres d’aquest grup agressor, que podia superar la vintena de persones, i que sempre actuava de la mateixa forma, mentre uns pegaven una víctima, la resta formava una rotllana per impedir que l’agredit rebés ajuda.