Torna a C's el "os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar" La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

Torna a C’s el “os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar”

Fins i tot, dins de Ciudadanos es demostren les diferencies entre Catalunya i Espanya. És per això que el partit taronja no ha volgut mostrar els resultats per autonomies de les eleccions internes de la seva IV Assemblea General. A tota Espanya les candidatures 'oficials' de Rivera s'han imposat menys a Catalunya on ha guanyat el discurs més ultra de la mà de Jordi Cañas, que tornarà a tenir pes al partit. Arrimades, en canvi, comença la seva carrera a Madrid.

Redacció
Redacció 25/01/2017
Les discrepàncies entre els dos grups a Ciudadanos es basen en com afrontar el procés a Catalunya. El sector que ha guanyat a Catalunya és el que creu que Arrimades ha estat tova i poc bel·ligerant. No com el discurs de Jordi Cañas, qui va dir “os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar“, tal com explicava directe!cat. A més, a Catalunya no ha agradat la decisió de Rivera d'eliminar l'ideari qualsevol referència a la socialdemocràcia i els orígens catalans de Ciutadans.
 
L'exdiputat Jordi Cañas, que va abandonar la primera línia política després de ser imputat en un cas d'evasió fiscal a través d'una empresa al seu nom, ha estat el compromissari més votat amb 515 vots amb la candidatura Mejor Unidos. Aquesta escissió està formada per alguns regidors i militants de base que defensen no renunciar a la socialdemocràcia i endurir el discurs davant del separatisme.
 
Inés Arrimadas, comença a fer carrera a Madrid
 
La candidatura de Rivera no té rival a Espanya i ha aconseguit incorporar 14 cares noves i converteix Inés Arrimadas i José Manuel Villegas en els seus escuders amb més pes dins del partit. Villegas serà el nou secretari general del Ciudadanos, càrrec que en el dia a dia ja exercia de facto, i Arrimadas es convertirà en la portaveu nacional.

Relacionats