Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023
Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023

El Circuit de Catalunya acollirà visites turístiques durant l’estiu

|

- Publicitat -

Des del Circuit de Catalunya asseguren que aquestes excursions “tindran un element clarament diferencial i oferiran al visitant que contracti el servei organitzat a través d’agència un passeig en autobús per la pista on es fan les carreres”.

Publicitat

L’empresa de representació turística PromoTourist serà l’encarregada de promoure el circuit com un atractiu turístic nou dins de l’oferta turística catalana.

El circuit ja ofereix diversos serveis relacionats amb augmentar-ne la funcionalitat, ja que són moltes les jornades al llarg de l’any en què no s’hi desenvolupen curses, entrenaments o grans premis. La possibilitat de llogar la pista, per exemple, els circuits de quads o 4×4 o l’escola de conducció són algunes de les moltes opcions d’un circuit que no es tanca fora de temporada.

Aquest cap de setmana, la F1

Precisament aquest diumenge se celebra al circuit català el “51 Gran Premio de España Telefónica” de Fórmula 1, on esperen batre els rècords d’assistència de les instal·lacions. De fet, han instal·lat noves graderies per tal d’allotjar l’allau d’aficionats que esperen aquest cap de setmana.

Publicitat

Més notícies

Opinió