Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

El Circuit de Catalunya acollirà visites turístiques durant l’estiu

El Circuit de Catalunya oferirà excursions a les seves instal·lacions per a turistes i visitants, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta estival que els operadors turístics ofereixen a les zones de la Costa Brava i la Costa Daurada, i per completar així un paquet d’oci que inclogui el turisme esportiu, segons han informat avui fonts del circuit català.

Redacció 09/05/2007

Des del Circuit de Catalunya asseguren que aquestes excursions “tindran un element clarament diferencial i oferiran al visitant que contracti el servei organitzat a través d’agència un passeig en autobús per la pista on es fan les carreres”.

L’empresa de representació turística PromoTourist serà l’encarregada de promoure el circuit com un atractiu turístic nou dins de l’oferta turística catalana.

El circuit ja ofereix diversos serveis relacionats amb augmentar-ne la funcionalitat, ja que són moltes les jornades al llarg de l’any en què no s’hi desenvolupen curses, entrenaments o grans premis. La possibilitat de llogar la pista, per exemple, els circuits de quads o 4×4 o l’escola de conducció són algunes de les moltes opcions d’un circuit que no es tanca fora de temporada.

Aquest cap de setmana, la F1

Precisament aquest diumenge se celebra al circuit català el “51 Gran Premio de España Telefónica” de Fórmula 1, on esperen batre els rècords d’assistència de les instal·lacions. De fet, han instal·lat noves graderies per tal d’allotjar l’allau d’aficionats que esperen aquest cap de setmana.