Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

El català vol deixar de ser Anonymous a Eurovisió

|

- Publicitat -

Seria històric que a Eurovisió es cantés en català. Doncs això podria ser possible si el grup musical Anonymous passa la ronda prèvia d’avui i aconsegueix que Salvem el món soni al festival de dissabte.

Publicitat

Let’s Save the World, així es veurà traduïda la cançó que aspira a representar Andorra al 52è festival d’Eurovisió, que se celebra a Finlàndia del 10 al 14 de maig. Aquesta nit, el trio andorrà, molt jove i d’estètica punk-rock, actuarà al Hartwell Arena d’Helsinki.

“Tocar davant de tot el món és un somni fet realitat. Estem molt contents de tenir una oportunitat com aquesta i no la volem desaprofitar”, explica el grup a Enderrock. Salvem el món l’han compost ells mateixos. El grup explica: “La veritat és que no sabíem de què podia anar la cançó. Teníem la part instrumental però ens faltava la lletra. I un dia, parlant amb el meu pare va sortir el tema ecològic, i ens va semblar que era un tema perfecte per fer reflexionar la gent. Estem duent el planeta cap a la destrucció, però creiem que encara som a temps de canviar-ho”.

Història del grup

Anonymous va néixer el 2004 quan quatre companys d’institut (Niki, Gallego, Cristian i Alejandro, tot i que a Helsinki només hi assistiran tres membres) van decidir formar la seva banda de punk-rock amb guitarres a l’estil de Green Day i Blink 182, dos grups que els serveixen d’inspiració. L’estètica que fan servir és agressiva i amb un punt naïf, a l’estil d’Abril Lavigne als inicis, adoptada amb naturalitat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió