Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

El Bícing supera els 27.000 abonats a Barcelona i té sis noves estacions

|

- Publicitat -

Així, la capital compta ja amb 56 punts de lliurament i recollida de bicis, concentrats bàsicament a Ciutat Vella i l’Eixample. Les sis noves estacions, que van entrar en funcionament ahir, es troben al carrer Almirall Churruca amb Sant Carles, en dos punts del passeig de les Rambles, a la plaça Catalunya i a la Rambla Catalunya.

Publicitat

Amb el Bícing l’Ajuntament vol agilitar la mobilitat dels ciutadans per la ciutat i permetre que puguin completar els recorreguts amb autobús o metro. Aquest sistema funciona per abonaments, que permeten als ciutadans utilitzar el servei durant 30 minuts.

Fins al 6 de juliol els usuaris poden adquirir un abonament anual per 6 euros, després d’aquesta data el preu serà de 24 euros. Si un ciutadà excedeix els primers trenta minuts haurà de pagar 0,30 euros per cada tram de 30 minuts, amb un màxim de dues hores.

Els punts de recollida i lliurament estan oberts les 24 hores del dia durant els divendres i els dissabtes, mentre que de diumenge a dijous el servei està tancat de 24 a 5 hores, quan només es poden lliurar bicicletes.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió