Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

El Barça recordarà Nicolau Causaus el dia del Gamper

El Futbol Club Barcelona ha organitzat un acte d’homenatge a l’expresident Nicolau Casaus, recentment traspassat, que recordarà la seva figura i dedicació al club, de forma especial a les penyes, durant els minuts previs a la disputa del Trofeu Joan Gamper 2007 el pròxim dimecres 29 al Camp Nou, així com a l’assemblea de socis compromissaris que se celebrarà al Palau Blaugrana.

Redacció
Redacció 23/08/2007

Després de la presentació dels jugadors del FC Barcelona que s’enfrontaran a l’Inter de Milà (Itàlia) una setantena de nens que participen en el Torneig Internacional de futbol a 7 de penyes, desfilaran pel terreny de joc mentre sona l”Himne de les Penyes’. Alguns d’aquests nens portaran trenta-quatre banderes amb els símbols que identifiquen les zones geogràfiques que composen l’actual mapa de penyes arreu del món.

Poc abans de l’inici del matx, es col·locarà al cercle central una imatge de Nicolau Casaus amb el missatge ‘Sempre en el nostre record’. Simultàniament s’oferirà un audiovisual als marcadors que glosarà la figura desapareguda.

Posteriorment i després d’unes breus paraules es demanarà als assistents un minut de silenci, situació que es repetirà abans de l’inici de l’assemblea.