Edició 2099

El Barça, més a prop de la tercera lliga

|

- Publicitat -

A la victòria del Barça a Anoeta, amb gols d’Eto’o i Iniesta a passis de Ronaldinho, cal afegir-hi la que ha sumat l’Espanyol a Montjuïc davant l’Atlètic de Madrid, que situa l’equip perico onzè amb 45 punts.

El Nàstic és més a prop de la segona divisió que mai després de mostrar una imatge pèssima a València davant el Llevant, un dels altres equips de la zona baixa. Els valencians van guanyar per 2-0, amb gols del tarragoní Cesar Navas en pròpia porta i de Riga, ambdós a la primera part.

Publicitat

Per la seva banda, el Vilareal va guanyar per la mínima al Celta de Stòitxkov, que no aconsegueix ser el revulsiu que l’equip gallec necessitava. El València, en un partit jugat dissabte, va imposar-se al Deportivo a Riazor i es manté quart, en zona Champions, gràcies als 59 punts que acumula.

Per últim el Mallorca va vèncer 3-1 a l’Osasuna i és dotzè amb 45 punts, empatat amb l’Espanyol. Ambdós equips es troben a 6 punts de la zona europea, tot i que l’Espanyol ho té més fàcil per competir a Europa l’any vinent: només ha de vèncer el Sevilla el proper 16 de maig a Glasgow, en la final de la copa de la UEFA.