Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El Barça impedeix a TV3 la retransmissió del partit contra l’Sporting

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha lamentat aquest diumenge a la nit que el Futbol Club Barcelona hagi impedit TV3 a retransmetre el partit de futbol d’aquest vespre, que enfrontava l’equip blaugrana amb l’Sporting de Gijón. El club i la televisió catalana mantenen des de fa uns dies un conflicte econòmic, ja que el Barça reclama uns 30 MEUR a Audiovisual Sport pels drets d’imatge de la temporada passada i TV3 n’és el garant solidari. Malgrat el litigi, la CCMA ha transmès la seva voluntat de seguir negociant per trobar una solució. D’altra banda, la Corporació ha denunciat que el club blaugrana ha limitat la informació a la cadena sobre els esdeveniments esportius del Barça.

Redacció
Redacció 09/02/2009

En un comunicat, la CCMA afirma que la junta del club ha impedit a Mediapro donar la senyal a TV3, tot i que la Corporació ha assegurat que havia adquirit el drets del partit. L’encontre, finalment, s’ha retransmès per La Sexta, però no per TV3.

Tot i el conflicte, entre ambdues parts segueixen negociant per trobar una sol·lució que obviï ‘quin és el deutor actual del Futbol Club Barcelona i preservin la correcta administració dels fons públics’.

D’altra banda, la CCMA també ha lamentat que el F.C. Barcelona hagi restringit la informació que pot oferir TV3 sobre el club i les seves activitats esportives i ha denunciat que s’han arribat ‘als mínims imposats per l’anomenada ‘Llei Cascos’, aprovada l’any 1997 i que, segons la CCMA, dificulta la informació.

El mateix conflicte entre el Barça i TV3 ja va impedir la retransmissió del partit de quarts de final de la Copa del Rei contra l’Espanyol el passat 29 de gener, i contra el Mallorca, dijous passat, enfrontament de l’anada de les semifinals de la mateixa competició.