Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

El Barça dóna suport explícit a la manifestació i Rosell es fa soci de l’Òmnium Cultural

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha donat aquest dimecres el suport explícit del club a la manifestació d’aquest dissabte en contra de la sentència del Tribunal Constitucional espanyol contra l’Estatut. Rossell ha mantingut una trobada amb la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, i ha aprofitat la visita a la seu per fer-se soci de l’entitat. Rosell s’ha mostrat content de tornar a ser soci i ha destacat que el Barça sempre estarà al costat de qualsevol acte institucional com la mobilització de dissabte que, ha dit, està liderada per Òmnium Cultural i amb el suport de la Generalitat i per les institucions del país. Ha assegurat que dóna tot el seu suport personal a la manifestació tot i que no hi assistirà perquè ja tenia concertat el viatge a Sud-àfrica

Redacció
Redacció 08/07/2010

Casals ha rebut aquesta tarda a Rosell en un acte per a fer explícit el seu suport i l’adhesió del club a la manifestació del proper 10 de juliol. Rosell ja va dir que no participaria en la manifestació convocada dissabte per Òmnium Cultural en contra de la sentència del Tribunal Constitucional perquè ja tenia concertat el viatge a Sud-àfrica.

El president del Barça ha destacat que avui s’ha fet soci tal com havia promès en la campanya a la presidència del club. El president del Barça ha destacat que avui s’ha fet soci tal com havia promès en la campanya a la presidència del club. De fet, els mitjans gràfics han pogut captar el moment en que el president del Barça, acompanyat per Casals, ha escrit la seva sol·licitud per ser soci d’Òmnium Cultural.

La presidenta de l’entitat ha destacat que Rosell ha complert la seva paraula al tornar-se a fer soci d’Òmnium Cultural, ja que ‘per aquelles coses que un deixa de pagar les quotes’ Rosell ‘ja no ho era’.

‘Torna a ser soci i ens dóna suport explícit de la Junta del Barça a la manifestació del dissabte’, ha apuntat la presidenta d’Òmnium Cultural, al temps que ha dit que estaran amb l’entitat a la capçalera. En aquest context, ha destacat que l’important de la mobilització ‘és la gran quantitat de gent que hi haurà des del Barça fins els col·legis professionals passant per tota mena d’entitats donen suport a la manifestació’.