Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

E-Cristians expressa el seu suport a Duran i Lleida i acusa el Govern de ‘fomentar l’homosexualitat’

L’organització E-Cristians ha donat suport al president d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, que en un escrit al seu blog es va mostrar en contra ‘de represaliar l’assistència mèdica a les persones que intenten modificar la seva homosexualitat o controlar-la’. L’organització cristiana sosté en un comunicat que els psiquiatres ‘tenen tot el dret del món a atendre aquelles persones homosexuals que volen pal·liar o revertir la seva situació’ i mostren el seu suport a Duran i Lleida, ‘l’únic polític que ha tingut valor per parlar clar sobre aquesta qüestió’. En aquest sentit, insten a entrar al seu bloc per felicitar-lo. Per altra banda, acusen el Govern i l’Ajuntament de Barcelona de ‘fomentar l’homosexualitat amb suport econòmic i polític’.

Redacció
Redacció 26/06/2010

Per e-cristians, el Govern i l’Ajuntament de Barcelona han convertit una qüestió individual com l’homosexualitat ‘en una opció política’ que ‘discrimina la gran majoria de persones per raons de condició sexual’. En aquest context, afirma, només Duran i Lleida ‘ha tingut l’honoestedat i el valor moral de parlar clar denunciant tanta arbitrarietat, injustícia i discriminació’.

Per altra banda, titllen d’irracional’ postular que només es pot passar de l’heterosexualitat a l’homosexualitat ‘mentre que el pas invers no és possible’. I defineix com ‘un absurd biològic’ defensar ‘que la condició estable de l’espècie humana és l’homosexual mentre que l’heterosexual no ho és’. ‘Si aquesta fos una raó evolutiva els humans ja fa milers d’anys que hauríem desparegut’, manifesta.

La consellera Geli ‘represalia els metges’

E-cristians també té una crítica per la consellera de Salut, Marina Geli, ‘que vol represaliar a metges que actuen correctament i els vol imposar l’homosexualisme polític’. A més, denuncia que ha estat ‘còmplice’ de ‘pràctiques continuades d’avortaments il·legals massius’.