Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Duran i Lleida diu a Tàrrega que ‘el Congrés no és lloc per fer espectacles’

El líder d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha dit aquest dimecres a Tàrrega que ‘el Parlament no és lloc per fer espectacles’. Ho ha dit referint-se a la pancarta que ha tret aquest dimecres a la tarda al Congrés dels Diputats el portaveu parlamentari d’ERC, Joan Tardà, convidant a la manifestació de dissabte convocada per la Plataforma pel Dret a Decidir per protestar per la crisi de les infraestructures. Duran i Lleida, que ha dit que ell també secundarà la manifestació, ha rebutjat però l’acció d’aquest dimecres d’ERC.

Redacció
Redacció 29/11/2007

Per altra banda, el líder d’Unió ha manifestat que Catalunya necessita una major transparència dels diners que destina l’estat a les comunitats autònomes, i demana la publicació de les balances fiscals.

Duran i Lleida va estar ahir al vespre a Tàrrega, on es va reunir amb els empresaris de la comarca a la seu de la Cambra de Comerç. Aquesta reunió ha de servir, segons Duran, per conèixer i diagnosticar les opinions, propostes i preocupacions dels empresaris amb vista al futur. Aquesta ha estat la primera de les reunions que vol mantenir amb empresaris de diferents comarques catalanes en els pròxims mesos. A Tàrrega ha recordat també el dèficit de les infraestructures que té Lleida, i ha posat com a exemple l’autovia, les línies ferroviàries i la comunicació amb el port de Tarragona.