Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Dissenya el teu got per les festes de Barraques de Girona

Si algun lector li agrada dissenyar i intentar que els objectes del nostre entorn quotidià ens facin la vida més agradable, té un concurs per mostrar el seu talent. El concurs està obert a totes aquelles persones que vulguin participar-hi i que tinguin més de 18 anys. El termini per presentar les propostes exhaureix el 26 de setembre. El jurat que valorarà els dissenys està format per persones vinculades al món del disseny i s’encarregarà de valorar especialment l’originalitat dels dissenys i continguts.

Redacció
Redacció 21/09/2007

Ets creatiu? T’agrada el disseny? Tens una mica de temps mort? Aquestes preguntes podrien formar part de la campanya del concurs que ha organitzat l’Ajuntament de Girona per dissenyar els gots de les famoses festes de Barraques de la ciutat.

El concurs està obert a totes aquelles persones que vulguin participar-hi i que tinguin més de 18 anys. El termini per presentar les propostes exhaureix el 26 de setembre. El jurat que valorarà els dissenys està format per persones vinculades al món del disseny i s’encarregarà de valorar especialment l’originalitat dels dissenys i continguts.

Què s’ha de fer per presentar-s’hi ?

Doncs, primer de tot, agafa paper i llapis i posat a fer gargots. Un cop acabat el teu treball, has d’enviar els dibuixos dels originals en blanc i negre i en suport paper o bé informàtic. Tens dues maneres per fer arribar el teu disseny al concurs: per correu o personalment a l’Estació Espai Jove, situada al carrer Santa Eugènia 17. Al concurs s’estableix una categoria única en la que es participa i cada persona podrà aportar un màxim de tres dissenys.

Els 3 primers classificats es premiaran amb premis de 300 €, 200 € i 100€ respectivament