Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

directe!cat se situa com a líder absolut entre els digitals catalans en temps de lectura

El diari de capçalera del grup Catmèdia, directe!cat, s’ha consolidat al mes de maig com el digital en català en què més temps hi passen els seus lectors. Concretament la mitjana de lectura va arribar a sobrepassar els nou minuts. Pel que fa al volum de lectors, el diari es consolida en la franja dels 70.000 usuaris únics doblant els resultats de maig de 2009. El seu immediat perseguidor en temps de lectura, Racó Català, referent entre els portals joves, va enfilar-se fins els set minuts 22 segons. La tercera posició va ocupar-la el Diari de Girona amb sis minuts i set segons i el quart amb major temps de lectura va ser el confidencial dirigit per Xavier Rius, E-noticies, amb un registre de cinc minuts i 30 segons.

Redacció
Redacció 16/06/2010

Pel que fa a volum de lectors, directe!cat va sobrepassar els 70.000 lectors únics, consolidant el creixement sostingut i continuat experimentat el darrer any i doblant resultats repecte maig de 2009. Racó Català va batre el seu rècord d’audiència, superant la barrera dels 174.000 lectors i els dos milions i mig de pàgines vistes.

El grup Catmèdia continua el seu procés de consolidació de les 12 capçaleres vinculades al grup i prepara l’obertura de noves edicions la propera tardor.