Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Deu anys de Racó Català

|

- Publicitat -

Des del mateix portal, volen agrair a tots els usuaris que han estat i són fidels a Racó Català.

Els Administradors del web asseguren que ara ‘encarem el futur amb il·lusions renovades, amb ganes de continuar avançant i aportant referents a l’imaginari col·lectiu català, vertebrant l’autèntic espai comunicacional dels Països Catalans, lliure de referents d’altres nacionalitats veïnes. Ací estem, dèiem l’any passat en celebrar el 9è aniversari. I tant, ací estem, i ací seguirem!’

La celebració, el 18 d’abril

Publicitat

Per celebrar aquest desè aniversari Racó Català ha organitzat un acte per al proper 18 d’abril al Tradicionàrius de Barcelona (vegeu informació i mapa). On hi haurà una xerrada per valorar aquests deu anys on es presentarà el nou Racó Català amb un disseny i una gestió interna totalment renovats, i més aplicacions per als usuaris.

A les 7 de la tarda s’iniciarà la taula rodona ‘Catalanisme a la xarxa. Passat, present i futur’, amb personalitats vinculades al projecte: Víctor Alexandre, Alfons López Tena, Francesc Ribera ‘Titot’ i Saül Gordillo.

Finalment, a les 10 del vespre hi haurà un concert amb el grup del barri de Gràcia ‘High Times’ i a dos quarts de 12 de la nit ‘La Gossa Sorda’ presentarà el seu darrer treball ‘Saó’. L’entrada al concert té un cost de cinc euros.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut