Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Creativitat, glamour i sofisticació a la Passarel·la Gaudí Núvies

|

- Publicitat -

Barcelona acull aquests dies la Passarel·la Gaudí Núvies al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona. Ho fa dins una nova edició del Barcelona Bridal Week-Noviaespaña, que durant tres dies presenta les últimes propostes de les firmes més prestigioses d’arreu del món. Els aspectes comercials del saló es complementen amb la creativitat, el glamour i la sofisticació d’una passarel·la única en el seu gènere: la Passarel·la Gaudí Núvies. Es tracta de l’única plataforma en la qual participen un total de 36 dissenyadors de prestigi mundial, on cada any s’hi sumen noves incorporacions.

Publicitat

De fet, el saló és la plataforma més important d’aquesta especialitat. Rosa Clarà ha inaugurat la passarel·la presentant uns vestits romàntics inspirats en les núvies angleses dels anys cinquanta. Uns dissenys amb superposicions, copes, vestits paraula d’honor i grans llaçades. Cal dir que per a una de les seves col·leccions, Clarà ha comptat amb Karl Lagerfeld, el dissenyador de Chanel.

Les desfilades van començar ahir, dimarts 29, i acabaran el dia 1 de juny. Podeu consultar els cartells dels dissenyadors en el programa.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió