Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Cornuts i pagar el beure: Fomento descarta acabar la Sagrera el 2020

Gerard Sesé @gerardsese | Cornuts i pagar el beure. Una situació a la qual els catalans hi estem, per desgràcia, massa acostumats i un dels motius que engreixen el sac de raons per a voler implementar la República d'una vegada per totes: les obres interminables de la Sagrera s'allargaran encara més: així ho ha assegurat avui el secretari d'Estat d'Infraestructures, Transport i Habitatge, Pedro Saura, que ha descartat que les obres estiguin enllestides el pròxim 2020.

Redacció
Redacció 25/07/2018
El secretari d'Estat d'Infraestructures, Transport i Habitatge, Pedro Saura, ha descartat aquest dimarts que les obres de l'estació de la Sagrera de Barcelona acabin el 2020, com va anunciar a l'abril l'anterior Govern del PP, tot i que ha assegurat que fins llavors s'invertiran uns 500 milions d'euros.
 
Ho ha dit en roda de premsa després d'una reunió del consell d'administració de Barcelona Sagrera Alta Velocitat, la primera a la qual assisteix com a secretari d'Estat, amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, i la tinent d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz.
 
“Volem ser realistes, el 2020 no estarà acabat, és irreal”, com es conclou amb l'evolució de les obres, segons Saura, que ha destacat la bona sintonia entre les tres administracions en la reunió i ha defensat que l'actuació requereix reactivació, impuls, concòrdia i acord, però també realisme.