Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Concentració a Girona en suport del jove imputat per injúries greus a la Corona

Un centenar de persones es van concentrar ahir a Girona per donar suport al jove imputat per injúries greus a la Corona, citat a declarar divendres a l’Audiència Nacional. Un centenar de nois han volgut mostrar el seu suport al jove, que és un dels dos identificats cremant fotos dels reis la setmana passada. Ara començaran una campanya d’autoinculpació en el cas que el jutge mantingui les diligències obertes.

Redacció
Redacció 20/09/2007

Moltes han sigut les mostres de suport i rebuig davant l’allau de reaccions que s’han esdevingut arrel de la crema de fotos del Rei ara fa uns dies, en motiu de la presència del Borbó a la ciutat de Girona. No només les mateixes manifestacions, sinó les posteriors protestes per les investigacions per esbrinar ‘qui portava l’encenedor. Durant el ple de dimarts, un grup de joves van mostrar pancàrtes interrompent el ple. Tot i això, el jutge Pedraz ha citat a declarar el jove Jaume Roura, identificat per cremar retrats del rei.

A tot això, avui sortirà de Girona cap a Madrid un autocar amb més d’una cinquantena de persones que acompanyaran el jove en la seva compareixença. Un centenar de nois han volgut mostrar el seu suport al jove, que és un dels dos identificats cremant fotos dels reis la setmana passada. Ara començaran una campanya d’autoinculpació en el cas que el jutge mantingui les diligències obertes. Avui sortirà de Girona cap a Madrid un autocar amb una cinquantena de persones que acompanyaran el jove en la seva compareixença.