Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Comprar o llogar? Aquesta és la qüestió

|

- Publicitat -

Qui no s’ha trobat amb el següent dilema: Què és millor pels meus interessos, comprar una casa o anar de lloguer? Sembla ser que, en general, el lloguer no és la nostra opció preferida, però és realment la millor? El “boom” de l’habitatge ens fa replantejar-nos amb molta cura què ens interessa i quina seria l’opció més correcte per poder viure millor.

Publicitat

Ara tenim l’oportunitat d’aproximar-nos una mica a la realitat. El diari americà “The New York Times” ens ofereix la possibilitat d’esbrinar què ens interessa més. A través d’aquest link podreu calcular els costos de la compra i del lloguer d’una casa amb iguals preus i condicions. El mètode és fàcil, incorpores les dades que t’interessen: preu de la casa, lloguer mensual, el pagament al comptat, la tarifa de l’hipoteca i els impostos sobre transmissions patrimonials anuals. Juntament amb aquestes dades tens l’opció de desplaçar una gràfica que t’apareix en funció de l’apreciació anual del preu de la casa i de l’increment o la disminució del preu del lloguer.

Sense dubte, una útil plana web que ens pot ajudar a veure quina seria la millor opció. D’aquest tipus de decisions depèn la nostra tranquil·litat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió