Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Arrenquen les Fires de Sant Narcís de Girona

La programació d’aquest any té un pressupost de 300.000 euros i inclou nous escenaris com l’antiga fàbrica de la Marfà o la plaça de la Font de la Pólvora. En aquesta edició l’Ajuntament aposta també per les actuacions d’artistes locals.

Un dels punts neuràlgics de la nit de ‘Fires’ és el recinte de ‘la Copa’ que és on es concentren milers de persones durant totes les nits per seguir els concerts envoltats per les barraques de les entitats i clubs esportius de la ciutat. Desfilaran per l’escenari d’aquest espai Miquel Abras, Gertrudis, Beatriz Luengo, La Shica, Che Sudaka, The Gruixut’s, Els Pets, l’Orquestra Feriluche o Frenètic i Manolo García, que presentarà el seu últim disc la nit del 28 d’octubre al Pavelló de Fontajau.

Redacció
Redacció 24/10/2008

Les Fires de Sant Narcís arriben amb la tardor. Ni més ni menys, enguany les festes de Girona compten amb 268 activitats programades en 10 dies de festa.

Una representació de directius i jugadors del recent ascendit a segona divisió A del Girona Futbol Club seran els encarregats de llegir el pregó aquesta tarda a les 20.00 hores des del balcó de l’Ajuntament a la plaça del Vi de Girona que suposarà l’arrencada de deu dies d’activitats per a tots els públics. Les actuacions de Manolo García, Els Pets o Beatriz Luengo, entre els 268 actes més destacats.

Un altre esdeveniment pel qual passen centenars de persones és la Fira de Mostres a Fira de Girona. Aquesta nova edició obrirà les portes el pròxim 28 d’octubre i s’acabarà el dia 2 de novembre coincidint amb el final de les festes.