Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Clickair posarà en marxa el check-in i la tria de seients per Internet

|

- Publicitat -

El sistema de check-in o facturació en línia permet que els clients puguin imprimir la targeta d’embarcament des de casa, sense haver de passar pels taulells de facturació de l’aeroport, de manera que poden dirigir-se directament a la porta d’embarcament. Aquest servei només estarà disponible per a aquells passatgers que portin equipatge de mà i no necessitin facturar-lo.

Publicitat

Quant a la reserva de seient via Internet, es tracta d’un servei que ofereix la possibilitat als passatgers d’escollir el seient en  què s’aseuran sense haver de fer la facturació presencial. Aquest servei només estarà disponible per a viatges dins de la Unió Europea.

A curt termini, la companyia també espera posar a disposició dels seus usuaris serveis exclusius per als clients de negocis, tot i que no ha volgut concretar quins seran ni en què consistiran.
Amb aquests serveis, la filial d’Iberia Clickair s’aproxima a la comoditat per al client que suposa el servei del seu competidor Vueling, que ja ofereix la facturació en línia i la tria de seients per Internet des de fa més d’un any.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió