Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Ciutadans arrasa

Una seixantena de persones s’ha concentrat aquest dimarts al vespre a la plaça Sant Jaume de Barcelona en contra del terrorisme convocats per Ciutadans-Partit de la Ciutadania (C’s) i el […]

Redacció
Redacció 10/10/2007

Una seixantena de persones s’ha concentrat aquest dimarts al vespre a la plaça Sant Jaume de Barcelona en contra del terrorisme convocats per Ciutadans-Partit de la Ciutadania (C’s) i el Foro de Ermua. La concentració s’ha fet el mateix dia que ETA ha ferit l’escorta d’un regidor socialista de la població basca de Galdakano en un atemptat a Bilbao. A la concentració també s’hi han sumat el PP, amb Xavier Garcia Albiol i Dolors Montserrat com a representants, i organitzacions com Peones Negros. Durant la concentració, que ha durat poc menys de mitja hora i que no ha registrat incidents, s’han llegit comunicats de C’s i del Foro de Ermua. També ha intervingut el dirigent popular Xavier Garcia Albiol.

En fi… preferim deixar la nota de premsa, tal i com ens ha arribat, perquè creiem que no cal dir gaire cosa més. Bé, només que vista la ridícula xifra de manifestants que han estat capaços d’agrupar, ens sorprèn que no hagin emès alguna nota dient que realment eren 75 manifestants, enlloc dels 60 que que diu la nota. I això que C’s anava amb el Foro de Ermua, que si arriben a anar-hi sols, encara haguessim rigut més.

Amb aquestes dades de seguiment, a cada volta més àmplies, no dubtem que ben aviat es faran amb la presidència del govern espanyol. El projecte de Ciutadans és ferm, i cada vegada són més. Aquest optimisme espanyol no s’ha de perdre mai!