Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

CiU pregunta al Govern sobre presumptes irregularitats de Salut de Tarragona

Fa uns dies informàvem que alts càrrecs de Salut haurien contractat les seves pròpies empreses. CiU ha presentat al Govern cinc preguntes per aclarir aquesta suposada trama de malversació de fons públics a Tarragona.

Redacció 07/05/2007

Els diputats de CiU en el Parlament Carles Sala i Francesc Sancho han presentat al Govern cinc preguntes a contestar per escrit, amb l’objectiu de descobrir si s’ha produït alguna irregularitat en l’adjudicació de manteniment informàtic a la societat Crític a l’Institut Català de Salut (ICS) de Tarragona, segons ha informat el partit en un comunicat.

Els diputats pregunten, entre d’altres, “quin sistema establert en la legislació sobre la contractació es va utilitzar per adjudicar el manteniment informàtic dels centres de l’empresa pública Gestió i Prestació de Serveis de Salut”.

A més, Sala i Sancho han demanat al Govern el contingut sencer de l’expedient i de l’informe final, emès pel cap de l’àrea de Desenvolupament de Recursos Humans de l’ICS, sobre les possibles faltes comeses per diferents càrrecs vinculats a la Conselleria de Salut.