Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

CiU i PP es tiren els plats pel cap

|

- Publicitat -

Encara que els convergents prometessin no pactar amb el PP el passat 1 de novembre, la realitat és canviant i sembla que tots dos partits hauran d’anar junts si volen manar a molts ajuntaments catalans. Ara per ara, les dues formacions estan lliurant una campanya sagnant, acusant-se mútuament de fer demagògia amb la immigració i iniciant una cursa de declaracions alarmistes que sembla no tenir aturador.

Publicitat

Aquesta vegada els cops vénen arran de les desafortunades declaracions d’Artur Mas, que va declarar que Catalunya s’està convertint en un focus d’atracció d’adeptes de l’islam i va culpar el tripartit de la inseguretat ciutadana i dels suposats brots de yihadistes, que va donar com a certs fent alarmisme d’una situació sota control.

El president del PP català, Josep Piqué, no ha dubtat a fer sang de la polèmica i ha assegurat que CiU està “desesperada” davant dels resultats de les pròximes municipals i ha reclamat als seus dirigents que no facin “demagògia irresponsable” en temes com la immigració. Com ho sentiu, el PP demanant que la resta de formacions no faci “demagògia irresponsable”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió