Dijous, 14 de Novembre de 2019 - Edició 476
La República

CiU denuncia que el blog d’Hereu costa 262.000 euros l’any

El grup municipal de CiU a Barcelona ha denunciat aquest dijous que l’Ajuntament de Barcelona es gasta més de 262.000 euros anuals en el manteniment i l’elaboració de continguts del blog oficial de l’alcalde Jordi Hereu. El regidor de CiU Jaume Ciurana ha conegut aquesta despesa ‘absolutament desproporcionada i vergonyant’ en la revisió de comptes de l’exercici del 2007 de l’ens municipal que gestiona Barcelona TV. A parer de Ciurana, ‘la maquinària publicitària de l’alcalde Hereu i el seu Govern ha caigut en una exageració tal que, lluny de servir pel seu propòsit original, no fa res més que alimentar la percepció ciutadana del malbaratament dels recursos públics’.

Redacció
Redacció 11/07/2008

Des de mitjans de l’any passat, la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona acull un apartat que porta per títol ‘Blog Barcelona’ i que es presenta com el blog personal de l’alcalde Hereu, on es recull en suport audiovisual bona part de la seva activitat pública així com respon a preguntes fetes pels ciutadans, explica el grup en un comunicat.

En la revisió de la liquidació de comptes corresponent a l’exercici del 2007 de l’Ajuntament de Barcelona i les seves empreses i instituts municipals que el grup municipal de CiU ha realitzat en els dos darrers mesos, Jaume Ciurana va localitzar un contracte signat entre l’empresa municipal Informació i Comunicació de Barcelona (ICB), entitat que gestiona Barcelona TV, i la productora audiovisual Lavinia TC que tenia una durada de sis mesos (el darrer semestre del 2007) que tenia per objecte el ‘servei de manteniment de continguts i dinamització del Blog Barcelona’, per un import total de 131.235 euros. Des de la gerència d’ICB es va confirmar al grup que aquest contracte s’ha renovat per aquest any 2008 en els mateixos termes.

Relacionats