Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

Celestino Corbacho, espanyolitis aguda

De tots és sabut que Celestino Corbacho representa la mateixa corrent ideològica que Alfonso Guerra i que els seu sant i senya és l’Espanya felipista. De fet, és d’aquests sociates […]

Redacció 07/05/2007

De tots és sabut que Celestino Corbacho representa la mateixa corrent ideològica que Alfonso Guerra i que els seu sant i senya és l’Espanya felipista. De fet, és d’aquests sociates de nació espanyolíssima i que per acció o omissió menyspreen el nostre país, que també és el seu encara que Corbacho insisteix a fer-se l’orni. Si no fos que al PSC no tothom les gasta igual, no hauria calgut veure néixer el partit unionista Ciutadans, perquè Corbacho coincideix fil per randa amb el seu ideari neoespanyolista.

Corbacho quan convida els mitjans de comunicació comarcals a dinar és dels que es comporta com si fos el virrei de la regió, omple la taula de sucoses garlandes i d’esquisideses pròpies de la reialesa. La Diputació és gran i no s’hi posa per poc. I quan es tracta de regar un bon àpat l’home, que viu d’un bon sou que paguem els catalans, fa treure a taula vins espanyols, Riojas per ser més exactes. Tant li fot que els pagesos i les empreses del Penedès, a tocar de l’Hospitalet, en paguin les conseqüències. Ell, fidel al seu esperit espanyolista, té clar que el que cal vendre i promocionar són els productes espanyols. Per això predica amb l’exemple, sense complexos.