Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Catalunya Vs Estats Units: o el dia 11 d’octubre o res de res

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) es va negar en rotund a la disputa del partit entre Catalunya i els Estats Units. Davant la negativa d’Ángel María Villar de donar permís a Catalunya per jugar l’amistós del 14 d’octubre contra els Estats Units, des de la Federació Catalana de Futbol s’ha proposat una nova data per a la celebració del partit, en concret el dijous 11 d’octubre. El president de la Federació Espanyola ja té aquesta proposta sobre la taula, que no és data FIFA i que als Estats Units també han acceptat.

Redacció
Redacció 17/09/2007

La proposta de la Federació Catalana arriba perquè Angel Maria Villar, president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) es nega en rodó que el Catalunya – Estats Units es jugui en una data FIFA, data FIFA n’és el 13 i el 14 d’octubre, dissabte i diumenge. Dinamarca i Espanya juguen el 13 d’octubre.

Villar té ara mateix sobre la taula aquesta nova proposta: Catalunya – Estats Units dijous 11 d’octubre. El president de la Federació Espanyola ha rebut moltes pressions perquè acabi reconsiderant la seva postura i aquesta via que s’obre ara, aquesta opció, li permetria donar una sortida a la seva decisió inicial del no al Catalunya – Estats Units el 14 d’octubre en data FIFA. Ell tindria l’orgull intacte i podria argumentar que aquesta nova opció, com que no és data oficial, sí que la pot autoritzar.

La Federació de Futbol dels Estats Units s’avindria a jugar l’11 d’octubre perquè ha de jugar la setmana que ve contra Suïssa i, a més, vol fer un petit “stage” a Barcelona d’una setmana.