Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Catalunya Ràdio, ‘La Roja’ i Ciudadanos

Els partits de ‘La Roja’ aixequen passions irrefrenables a Catalunya, ja sigui a favor o en contra del bany d’espanyolitat a què estem sotmesos aquests dies. Aquest dilluns la selecció […]

Redacció
Redacció 23/06/2010

Els partits de ‘La Roja’ aixequen passions irrefrenables a Catalunya, ja sigui a favor o en contra del bany d’espanyolitat a què estem sotmesos aquests dies. Aquest dilluns la selecció espanyola de futbol va aconseguir guanyar Hondures després del pèssim debut dels jugadors espanyols a Sudàfrica.

Aquesta victòria va disparar l’excitació d’alguns energúmens que no van trobar millor manera de celebrar-ho que dirigir-se als estudis de Catalunya Ràdio per colpejar els vidres dels estudis de la ràdio nacional tot tapant-se la cara amb banderes espanyoles i, de retruc, trencar algun retrovisors dels vehicles que hi havia a la vorera.

Així ho relatava (àudio) el presentador Pere Mas aquest dimarts a l’inici del programa Tot és molt confús.

En sentir-ho, al directe!cat ens ha vingut al cap un comunicat emès per Ciudadanos explicant que Albert Rivera va traslladar-se fins a Gironella (un poble de l’interior de Barcelona, segons el comunicat del partit) per seguir el matx de dilluns al bar dels pares d’un nen que asseguren que ‘va ser increpat i insultat per portar la samarreta de la selecció espanyola’. Potser caldria que Rivera seguís el proper partit des dels estudis de Catalunya Ràdio i -si ‘La Roja’ guanya un altre partit- doni suport a la ràdio pública d’aquest país i es presti a fer d’escut humà davant dels energúmens feixistes..