Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Catalunya Acció denuncia Adidas, patrocinadora de ‘La Roja’, per incompliment de la Llei de Política Lingüística

Coincidint amb el debut -i primera derrota- de la selecció espanyola de futbol al mundial de sudàfrica, el president de Catalunya Acció ha fet pública la denúncia que l’entitat va interposar a finals de febrer contra l’empresa Adidas, patrocinadora oficial de ‘La Roja’ per ‘vulneració flagrant’ de la Llei de Política Lingüística. La denúncia ha estat admesa per l’Agència Catalan de Consum. Així mateix, Santiago Espot adverteix ‘seriosament a tots els patrocinadors i proveïdors oficials de ‘La Roja’ i les empreses radicades en territori català que mostrin col·laboracionisme, afinitat o simpatia amb Espanya’ que seran sotemeses a una ‘estricta vigilància’ i els denunciaran si incorren en algun delicte o falta.

Redacció
Redacció 17/06/2010

Catalunya Acció emmarca aquestes accions en un pas més en la seva tasca ‘en pro de les seleccions esportives catalanes i de la plena normalització de la nostra llengua’.

Asseguren que, ‘amb tots els mitjans legals i democràtics que ens atorga l’actual Estatut’ vigilaran les empreses afins a la selecció espanyola, reservant-se ‘el dret i el deure patriòtic’ d’interposar les corresponents denúncies.