Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Castells deixa les explicacions del ‘cas Palau’ a mans de la directora general de Patrimoni

La primera tanda de compareixences davant la comissió d’investigació sobre les irregularitats en la gestió del Palau de la Música ha quedat fixada. Es preveu la participació de l’actual director del Consorci del Palau, Joan Llinares, dels auditors i de diversos responsables del Govern, entre ells l’interventor general de la Generalitat, Josep Maria Portabella, la directora general de Patrimoni, Immaculada Turu, i la directora general de Dret i Entitats Jurídiques, Maria Elena Lauroba. La compareixença de Turu es produirà després que la fiscalia de delictes urbanístics de Barcelona s’hagi querellat contra Millet i Montull per la construcció d’un hotel a través d’un conveni signat per Antoni Castells i hagi demanat la declaració com a testimoni del conseller.

Redacció
Redacció 14/06/2010

El primer en comparèixer davant la comissió d’investigació serà l’interventor general de la Generalitat, Josep Maria Portabella, a les 10 hores del proper dilluns. El seguirà Immaculada Turu i Maria Elena Lauroba. També al matí donarà explicacions Antoni Gràcia Martínez, del Gabinet Tècnic d’Auditoria i Consultoria, que realitzava habitualment les auditories del Palau.

Ja a la tarda compareixerà l’actual director executiu del Consorci del Palau, Joan Llinares, i també l’autor de l’informe Deloitte sobre l’Auditoria del Palau, Jorge Lledías Domínguez.