Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Carod li roba la cartera a Duran

L’enuig de Josep Antoni Duran i Lleida dimecres al Congrés dels Diputats era indissimulable. El fet que Carod-Rovira el superés no només en audiència sinó en la repercussió en teles, […]

Redacció
Redacció 19/10/2007

L’enuig de Josep Antoni Duran i Lleida dimecres al Congrés dels Diputats era indissimulable. El fet que Carod-Rovira el superés no només en audiència sinó en la repercussió en teles, ràdios i diaris l’endemà del ‘Tengo una pregunta para usted’ li va causar un fort malestar, segons explicaven sorneguerament els de CDC.

Per intentar treure el cap, Duran va ordenar als seus serveis de premsa que fessin córrer mil i una notes de premsa valorant el programa i parlant d’ell mateix. A més, també va donar instruccions per espamar per internet el vídeo de l’enfrontament amb la dona musulmana participant per l’afer del vel, conscient que el populisme de les seves afirmacions al respecte del tema qualla en bona part de la ciutadania.

Però ni així. Duran va seguir eclipsat i el President d’Esquerra va ser qui es va seguir enduent tots els titulars i la controvèrsia en les tertúlies. Us oferim a continuació les intervencions íntegres de Duran i Lleida i Carod-Rovira.