Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Canvi d’imatge del 3/24

Avui mateix el canal ininterromput de notícies 3/24 ha modernitzat la seva imatge. Una de les novetats és l’estrena d’un nou plató virtual. El nou espai permetrà acollir, a banda dels blocs informatius i les entrevistes, altres seccions com els cara a cara o els debats. La il•luminació del nou plató també incorporarà novetats i anirà variant en funció de la franja horària en el qual s’emetin els butlletins informatius.

Redacció 16/11/2007

Durant 4 anys el 3/24 ha tingut temps per creixer tant en continguts com en implantació. Ara per seguir pensant en el futur es renova la imatge del canal informatiu.

A partir d’aquesta setmana, els informatius en tindran una de més clara de dia, i una altra de més càlida per a les franges de vespre i nit. Tot i això, es mantenen els tons ataronjats que marquen la identitat del canal amb la incorporació de noves tonalitats més vermelloses.

El nou plató virtual del 3/24 està presidit per una taula semicircular i manté els elements que defineixen la imatge de la cadena, com ara el mapa del món i les pantalles situades darrere de la persona que presenta les notícies. Un altre tret identificatori que es conserva és el color ataronjat, símbol de la cadena, encara que s’incorporen tonalitats noves dins la gamma dels vermells.