Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Canal 9, transportistes de cocaïna?

Ahir ens fèiem ressò de les greus acusacions que es recullen en el darrer llibre de l’històric ultra espanyol Ricardo Sáenz de Ynestrillas sobre la suposada connivència del PP valencià […]

Redacció
Redacció 07/03/2011

Ahir ens fèiem ressò de les greus acusacions que es recullen en el darrer llibre de l’històric ultra espanyol Ricardo Sáenz de Ynestrillas sobre la suposada connivència del PP valencià amb l’extrema dreta per evitar que aquesta els hi esgarrapés algun vot clau en les eleccions de 1999, les primeres després que Zaplana aconseguís assaltar la Generalitat el 1995.

A La reconquista del Estado, Ynestrillas entrevista l’exactivista ultra valencià Juanma Crespo que dóna detalls d’empresaris valencians vinculats a la corrupció i al tràfic de drogues. L’acusació més bèstia de Crespo s’adreça contra l’ens que gestiona els mitjans de comunicació públics del País Valencià. Crespo assenyala que ‘l’esmentat empresari feia portar mensualment centenars de quilos de cocaïna des de Madrid a València per a la seva distribució’. El més sorprenent és que assegura que, per a major seguretat en el transport, la droga viatjava a bord de camions de Canal 9. Unes acusacions dignes de ser investigades d’ofici per Fiscalia per tal d’avalar o enterrar una acusació tan greu que, de contenir indicis veritables, podria tacar greument la reputació del canal públic del govern de Francisco Camps.