Edició 1781

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 11 de juny del 2023
Edició 1781

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 11 de juny del 2023

Campanya perquè el Síndic i la Generalitat denunciïn a Telemadrid

|

- Publicitat -

L’última de les iniciatives contra el manipulador documental, del que parlàvem fa uns dies,  és una campanya d’enviament de correus electrònics que pretén convèncer al Síndic de Greuges i al Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya perquè prenguin mesures legals de cara a refer la imatge de Catalunya i el català.

Publicitat

Segons el manifest de la campanya, el documental de Telemadrid fou “una injúria” i “una veritable calúmnia” contra els catalans i el nostre país. Segons els impulsors el reportatge emès “atia l’odi i la ràbia vers la societat catalana” i malmet les institucions del país.
 
Amb els correus electrònics dels internautes que s’hi adhereixin es pretén animar a les institucions que deixin de “parar sempre l’altra galta” i presentin una querella contra l’empresa productora del documental (El Mundo TV) i contra l’administració responsable de la seva emissió (el Govern de la Comunitat de Madrid).

La campanya l’ha impulsada el col·lectiu Criteri, que promou iniciatives perquè els catalans recuperem una perspectiva pròpia de la realitat, allunyada de les que ens imposen els Estats espanyol i francès.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió