Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Bargalló diu que al Llull es plantegen fer un ‘Made in Catalunya’ cada any a Nova York

|

- Publicitat -

En declaracions a COM Ràdio, Bargalló ha dit que el Llull ja té damunt la taula “quatre ofertes de quatre centres culturals importants que ens demanen que l’any que ve, quan repetim, ho fem en les seves seus”. Sembla, doncs, que el Made in Catalunya ha tingut un cert èxit.

Publicitat

Josep Bargalló ha citat entre els centres interessats el Baryshnikov Art Centre -que ja va estar en l’edició d’aquest any-, el BAM o el Lincoln Center.

De cara a la projecció de la cultura a l’estranger, ha dit que els instituts poden optar per dos camins: grans instituts com el Cervantes o el Goethe amb “seus i patrimoni propi” i un altre tipus de centres, com l’holandès, el suec o el Llull, sense patrimoni.

Bargalló ha admès que els instituts amb seu “poden fer més coses, però sempre en la seva seu i sense entrar en els circuits de la ciutat”, i a títol d’exemple ha assenyalat que al Cervantes de Nova York el públic que va és majoritàriament espanyol. El Llull, en canvi, ha optat per desenvolupar les seves activitats en “els centres de la ciutat on sigui normal fer-ho”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió