Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

Barcelona podria sumar-se als concerts d’Al Gore contra el canvi climàtic

|

- Publicitat -

Segons informa el diari AVUI, l’agència Guru Events de Barcelona ja està movent fils perquè la capital catalana se sumi a Rio de Janeiro, Nova York, Londres, Xangai, Johannesburg, Tòquio i Sydney, tot i que segons un membre de la mateixa agència, José Antonio Fernández, el festival barceloní es tractaria d'”un acte satèl·lit” del macroconcert global.

Publicitat

Segons Fernández, Al Gore, que visitarà Barcelona el 23 de juny, ha comunicat a l’agència que “només podien ser set ciutats, però que li semblava molt bé” la iniciativa, que té la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

El Port Vell de Barcelona seria el lloc escollit, on podrien actuar artistes espanyols i llatinoamericans com Joan Manel Serrat, Joaquín Sabina, Manolo García, Ojos de Brujo, Pastora, Bebe, Miguel Bosé, Jarabe de Palo, Dover, Pedro Guerra i Julieta Venegas. Segons el diari AVUI, ja estan confirmats Gerard Quintana i Lila Downs i s’està negociant la presència de Bruce Springsteen, aprofitant la seva passió per Barcelona.

A Nova York es preveu que toquin grups de la talla de The Police, Roger Waters, Smashing Pumpkins, Sheryl Crow i Bon Jovi, i a Londres, a l’estadi de Wembley, les bandes Beastie Boys, Foo Fighters, Duran Duran, James Blunt, Madonna i Red Hot Chili Peppers.

El macroconcert global Live Earth serà retransmès per ràdio, televisió i Internet i es preveu una audiència de 2.000 milions de persones.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial