Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

El Bread & Butter es celebrarà només a la capital catalana

|

- Publicitat -

Barcelona està de moda; el clima, la gent, la ciutat i els seus carrers… Els europeus ho tenen clar. Una mostra més de com es veu Barcelona a ulls d’estrangers és que la ciutat capital s’ha convertit en l’única seu de Bread & Butter (B&B), el saló de moda urbana més important del món.

Publicitat

Fins ara, el saló compartia seu entre Barcelona i Berlín. Però els èxits de públic i crítica obtinguts de B&B a terres catalanes ha portat els seus responsables a deixar enrere la ciutat alemanya i escollir Barcelona per concentrar-hi tots els esforços.

El president de B&B, Karl Heinz Müller, ha destacat que “tenir dues seus era com una cursa de cavalls en la qual Barcelona ha estat guanyadora”. L’organització assegura que la indústria i els clients els demanaven una gran oferta internacional, que han trobat a la ciutat. La ubicació, la cooperació amb Fira de Barcelona, les facilitats per treballar i l’èxit de visitants (85.000 a l’última edició, un 70% dels quals eren estrangers) els han convençut del tot.

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el president de B&B han anunciat l’acord juntament amb el president de Fira de Barcelona, Agustí Cordón. En l’acord entre les parts  era unànime la idea que el saló aporta a Barcelona creativitat i innovació.

Del 4 al 7 de juliol es durà a terme l’edició d’enguany de B&B. A més, es confirmarà la internacionalització de l’esdeveniment, que tindrà expositors en més de 30 idiomes, inclòs el japonès. Una novetat és l’acord amb l’Escola Superior de Disseny i Moda Felicidad Duce. Trenta-vuit dissenyadors que es graduïn podran presentar la seva roba a diverses botigues de la ciutat associades al saló.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió